mentas | ||
|
ادویه (مخصوص ماهی یا گرام ماسالا):به میزان لازم سبزی ها را پس از تمیز کردن و شستن ، خرد کنید و به همراه انار ساییده شده ، سیر ، گردو ، کنجد ، نمک ، فلفل و ادویه مخصوص با هم مخلوط کنید و بعد تخم ماهی را به آنها اضافه کنید و مواد را هم بزنید. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد ماهی را داخل تابه قرار دهید و حرارت را کم کنید تا ماهی بپزد. در روشی دیگر میتوانید ماهی را جداگانه تفت دهید و مقداری از مواد داخل شکم ماهی را جداگانه در قابلمه ای ( گمج)در کره تفت دهید و ماهی را روی آن قرار داده و یک استکان آب جوش را با رب انار مخلوط کرده و داخل قابلمه بریزید و حرارت را کم کنید تا ماهی بپزد. نکات 1. میزان موادی که در بالا گفته شده است متناسب با اندازه ماهی تغییر می کند. 2. داخل شکم ماهی را خیلی پر نکنید چون دوخته نمی شود. 3. سبزی های نارلنگ و انار، ویژه مازندران می باشد در صورتی که در دسترس نبود از سبزیهای معطر و رب انار ترش استفاده کنید. 4. در صورت تمایل اشپیل را حذف کرده و به جای آن گردو و سبزی بیشتری بریزید. ماهی شکم پر بدون فر
منبع : نمناک
امتیاز:
بازدید:
[ ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۰۴:۲۰:۰۸ ] [ admin ]
|
|
[RSS [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |